Orientering race 1:20:06 [5] ***** 10.9 km (7:21 / km)
spiked:13/15c shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Etapp 5 - Lindvallen
8/121 +4.21
Jaktstart. Gick ut som 18:onde man, med tätare bakåt än framåt. Tog det ändå rätt lugnt inledningsvis och gjorde en liten krok till ettan. Kände att kroppen var tung idag, men det var bara att tugga på. Kunde inte springa så fort men orienteringen flöt på bra och jag missade kanske totalt 1.30 på hela banan. Plockade 4 placeringar och slutade på 14:onde plats, 27min efter segraren Aleksi Mattila, MS Parma. Är nöjd med årets 5-dagars trots att jag bara blev tvåa i LOK-kampen. Jag var 8min efter stabile Sören som slutade 8:a.

Running 20:00 [2] 3.0 km (6:40 / km)
shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Jogg till start

Thursday Jul 24, 2008 #

Orientering race 48:45 [5] ***** 7.1 km (6:52 / km)
ahr:164 max:171 spiked:13/17c shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Etapp 4 - Hundfjället
52/139 +10.40
Den fjärde etappen bjöd på enbart fjäll-ol uppe på hundfjället. Började riktigt bra och låg tvåa vid tvåan. Missade sedan 1min på 3:an, 3.30min på 4:an och 1.30 på 5:an och sen var det loppet förstört. Orienteringen gick sedan bra men jag blev rejält trött på slutet och stapplade in i mål. Berodde troligtvis på vätskebrist eftersom det var rejält varmt.

Running 10:00 [2] 1.5 km (6:40 / km)

Lift till starten. Sprang lite uppe på toppen

Wednesday Jul 23, 2008 #

Orientering race 1:10:52 [5] **** 11.3 km (6:16 / km)
ahr:160 max:171 spiked:15/17c shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Etapp 3 - Närfjället
6/137 +3.00
Äntligen dags för lite fjäll-ol. Börjar med en riktig långsträcka till ettan. Jag väljer att köra rakt på och gå nere i en ravin ända fram till kontrollen. Missar ingenting men tappar 2min jämfört med bästa sträcktid. Var nog snabbare att gå stigen till höger upp på fjället. Orienteringen flyter sen på riktigt bra under banan och jag gör bara två misstag alá 30 sekunder. Slutar 6:a på etappen, bara 3min från seger. Riktigt bra lopp!

Tuesday Jul 22, 2008 #

Orientering race 38:41 [5] ***** 4.9 km (7:54 / km)
ahr:159 max:175 spiked:12/18c shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Etapp 2 - Berga By
39/143 +4.39
Medeldistans. Väldigt dålig kotrolltagning och gör flera 30 sekunders misstag Gör även en större bom till 10:an och lägger bort 2min. Totalt ca: 4min bom.

Running warm up/down 18:00 [2] 3.0 km (6:00 / km)

Monday Jul 21, 2008 #

Event: Oringen 2008

Orientering race 1:46:00 [5] ***** 13.0 km (8:09 / km)
ahr:166 max:176 spiked:15/24c shoes: Inov-8 Mudclaw 270

Etapp 1 - Berga By
35/140 +20.36
Börjar rätt så bra och är ok med fram till 8:an. Gör där ett riktigt klantigt misstag och lägger bort 6 minuter. Gör sedan flera mindre misstag vid de flesta kontroller samt lägger bort ytterliggare 5min på två kontroller i slutet av banan.
Tung och lång ol-bana i sugande terräng. Var rejält sliten i slutet av loppet och var riktigt trött efteråt.

Running warm up/down 22:00 [2] 3.0 km (7:20 / km)