Orientering4 1:11:12 8.1(8:47) 13.04(5:28)
  Intervaller1 35:30 2.98(11:54) 4.8(7:24)

» now
MoTuWeThFrSaSu

Sunday Oct 11, 2020 #

Note

Är väldigt osäker på om klockans puls stämmer på SM tävlingarna! Fram till ca. 5 min på banan har jag ca. 130 sen hoppar den direkt till 180..
11 PM

Orientering (SM) 16:56 [5] 3.41 km (4:58 / km)
ahr:168 max:198

Sprintstafett- Sträcka 4 i C-final. Det gick skitbra fram till näst sista... Där la jag ca. 35 sekunder och en placering... Anledningen va att jag missade den första ingången och den andra ingången var det ett svart sträck vid = förbjuden passage så fick springa en stor omväg... Plockade 3 placeringar iaf så vi blev 9:a. Resten av laget var nöjda :))

Saturday Oct 10, 2020 #

8 AM

Orientering (SM) 16:52 [5] 3.23 km (5:13 / km)
ahr:179 max:194

Sprint- Kval A. Det gick kanon! Kunde tagit nått bättre vägval men är nöjd!
3 PM

Orientering (SM) 16:23 [5] 3.08 km (5:19 / km)
ahr:172 max:189

Sprint final B. Det gick bra tills kontroll 4. Missade femman lite grann (några sekunder), sen bommade jag kontroll 6 (!!!!!) med 1 min +... JÄKLA SKIT. Hoppade från 23:e plats till 46 av den bommen... Stressade typ igenom resten..

Friday Oct 9, 2020 #

Löpning 25:48 [1] 3.09 km (8:21 / km)
ahr:129 max:166

Joggade och gick med Elin på idrotten. Vi ville inte va trött i benen inför helgens SM-tävlingar så därför tog vi det lugnt.