Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

R Torso, Lower Back Pain

2012-09-14 – 2013-09-30

Grade: 4

Kivut alkoivat syyskuun alussa 2012, kun otin henkselivetoja hiekkakentällä. Keskimatkan verryttelyinä otin vielä kovempia vetoja, jotka veivät vamman pahempaan suuntaan. Keskimatkalla estyi kunnollinen juoksu. SM yössä tilanne vain paheni ja juoksusta ei tullut mitään. 3.10 kivun takia jouduin poistumaan harjoituksesta ja sen jälkeen en ole tehnyt mitään. Lepo ei auta asiaan. Aamulla selkä on hetken hyvä mutta heti liikkeen alettua alkaa kipu tuntumaan. Päivitys 30.1.2013 Jatkuvat kivut lientyneet, selkä edellleen jäykkä ja välilä kipeä. Hiihto onnistuu, juoksu ei.
Syksyllä 2013 magneettikuvista selvisi, että kyseessä on vain voimakas kaventuma 4-5 nikaman välissä. Syvien lihasten jumpalla ja vahvistamisella selvittiin. Kipuja ei ole ollut, selässä vai kireyttä ja jäykkyyttä. Ei estä liikkumista. joten päätän tämän seurannan tähän päivään 30.9.2013.

Päätän tämän jakson, koska nyt on enään liikkuminen asenteesta kiinni. Tuntemuksia edelleen on mutta toistaiseksi ne eivät haittaa kevyttä liikkumista. Tarkastellaan tilanne uudestaan siirryttäessä tavoitteelliseen liikuntaan.