Register | Login
Attackpoint - performance and training tools for orienteering athletes

Training Log: bubi

In the last 7 days:

«
0:00
0:00
MoTuWeThFrSaSu

Wednesday Jun 21 #

Note

O Alpe Adria 2017 velja povedati, da je bilo to verjetno eno lepših tekmovanj pri nas nasploh. Vsaj po mojem mnenju. Kvaliteta - dogodili sta se nam dve napakici: prezgodaj pobrane kontrole na štafetah in zamujen start na dolgih prograh. Za prvo napakico je kriv nesporeazum, za drugo pa slaba pripravljenost (=premajhna ekipa iz OK Tivoli).

Srednje proge, ki smo jih organizirali v Azimutu, so se (kljub zapletom glede gradbišča, prijave in podobnega) iztekle idealno. Ljudje, ki so bili zadolženi za posamezna podpodročja, so v celoti opravili svojo nalogo zelo samostojno, s samo predhodnimi posveti z mano: start (Boštjan), cilj (Marko), merjenje časa (Silvij), rezultati v živo (Rok), mikrolokacije & hrana (Urša), parking in dogovori z lokalci (Igor), varovanje (Franc), registracije (Romana & naše punce) in seveda trasiranje (Matjaž). Tudi postavljalska ekipa je uspela brez mene zagotoviti vse, kar je bilo potrebno. Skratka - zelo prijetna izkušnja in kar nekaj inovacij glede na prejšnja leta. Ko je bilo treba se je klubu organizirala kar zajetna skupina ljudi, tako da na sami tekmi ni nihče pretirano trpel.

Piko na "i" sta postavili odlična karta in trasiranje, verjamem, da tudi odličen tisk. Slišati ni bilo drugega kot pohvale, razen pri Avstrijcih 55+, ki so res težki ...

O Avstrijcih se splača napisati svoje poglavje. Čuti se, kako nas jemljejo kot balkance in kako imajo probleme sami s sabo. Spominjajo me na skupine s posebnimi potrebami, ki tako ihtavo vedno zahtevajo zagotovitev svojih pravic in "pravic". Precej nadležna stvar, dokler se človek ne navadi. Za ostale nisem niti "vedel, da obstajajo", vsaj 5. Avstrijec je pa tako ali drugače opozoril nase s pripombami kot so: "Pa kakšno vrečo ste nam to dali za karte, to bo premalo ..." (so si vzeli par minut za svoje predavanje) in podobnimi. Da ne omenjam, da so na AA meeting zamudili uro in 15 minut, pri čemer so se italijani tam narisali vsaj 1 uro prej. Brez komentarja, brez opravičila, z zagledanostjo v svojo prirojeno pravico do nadzora nad dogajanjem. Res so se mi kar zamerili.

« Earlier

Recent Comments

4+ days ago
všečkam 1  
more...

Injuries

TorsoLower Back Pain27+days
complete history

Reports

Search Log

 Recent Weeks:

Week
Ending
Training hours by intensity
012345678910
11
Jun 25
Jun 18
Jun 11
Jun 4
May 28

Week
Ending
Training hours by activity
012345678910
11
Jun 25
Jun 18
Jun 11
Jun 4
May 28

Week
Ending
Training kilometers by activity
0102030405060708090
100
Jun 25
Jun 18
Jun 11
Jun 4
May 28

all weeks | months | years | as calendar